Wintertocht 2021

Wandelsportvereniging de Zeemansloop organiseert 2021 voor de 1e keer een wintertocht. Deze tocht wordt digitaal aangeboden en die kunt van 6 februari t/m zaterdag 20 februari 2021 gaan wandelen. Wij bieden u 2 wandeltochten aan, t.w. 1 richting Boulevard Scheveningen en 1 richting Vredespaleis en stadsparken.
U loopt deze wandeltocht op eigen gelegenheid met inachtneming van de coronamaatregelen, de route zal niet gepijld zijn maar de beschrijving is duidelijk ook is er een GPX bestand te downloaden.
Als de Coronamaatregelen het toelaten is er een koffiegelegenheid bij het startpunt anders moet u er op toezien zelf drinken mee te nemen.
Het startpunt is bij Houtrust Squash Laan van Poot 18 Den Haag
Er is een route uitgezet van 15 km.
Inschrijven gaat via https://www.wandel.nl/wintertocht, de groene button DIRECT INSCHRIJVEN.

U kunt er voor kiezen dat deze documenten (de routebeschrijving, een stempel en wandelplaatje voor het wandelboekje) worden opgestuurd. Via de inschrijfformulier vragen wij dan een extra bijdrage van € 2,50. U dient dan uw adresgegevens (en het nummer van uw startkaart) te mailen naar inschrijven@de-zeemasnloop.nl. De netto opbrengst komt ten goede aan het Spierfonds.
Vanaf 6 februari zal kunt u op deze pagina de GPX route downloaden.