Graag willen wij de wandelaars erop wijzen dat onze routes voor 2023 zijn aangepast, in Den Haag gaan wij door rustige straten en via het Scheveningse Bos gaat de route naar Madurodam, hierna kom er een splitsing, de 10km gaat via de Pompstationweg richting de gevangenis van Scheveningen.
De overige routes gaan langs het afwateringskanaal en gaan naar de eerste rust bij de Haagse Rugbyclub HRC, na deze rust wordt de route vervolgt tot WKP 20, hier is de splitsing van de 15, 20, 30 en 40km.

Vanaf hier worden de route tot en met de Groningerweg aangegeven met de welbekende WKP’n (waterwingebied van Dunea)

De 15 km loopt langs TNO en bij de kruising Pompstationweg/van Alkemadelaan is de samenkomst van alle afstanden.
Bij WKP 20 gaat de 20,30 en 40km over de Waalsdorpervlakte naar boerderij Meyendel voor een overheerlijke pannenkoek of drinken. Na deze rust zal er een splitsing komen, de 20km gaat dan linksaf richting Scheveningen, de 30 en 40 km gaat rechtsaf richting de Ganzenhoek en bij het watertappunt gaat de 30km rechtdoor en de 40 km rechtsaf om de lus te maken via het Panbos (bij paviljoen de Klip is er een rustmoment) en de duinen, in de duinen is de samenkomst met de 30km, samen loopt men naar de Wassenaarse Slag. Hier hebben de wandelaars de mogelijkheid om via het strand of via de duinen naar Scheveningen te lopen .
Bij de Watertoren is er een mogelijkheid om bij paviljoen “Onder de Watertoren” te genieten van een welverdiende versnapering. De 20, 30, en 40km lopen via de Pompstaionweg naar de van Alkemadelaan en samen met de 10 en 15km naar de boulevard van Scheveningen.
De routes zullen vanaf de Groningerstraat weer worden voorzien met pijlen van de Zeemansloop

Op het einde van de boulevard gaat men linksaf langs de binnenhavens van Scheveningen hier is ook de samenkomst met de 5km en samen loop men door Scheveningen naar de finish locatie waar wij u verwelkomen gezellige muziek die verzorgt wordt door het Shantykoor

U kunt op 2 manieren inschrijven,
1. voorinschrijven via de KWbN (of scan QR code),


2. fysiek bij de startlocatie Squash Houtrust